Tervetuloa oppimaan kestävämmästä ruokakulttuurista Vision ja Työväenopiston yhdessä järjestämille avoimille yleisöluennoille:
Kasvissyönnin suosio on lisääntynyt. Onko siitä tullut osa suomalaista ruokakulttuuria vai onko Suomi yhä lihansyöjien maa? Miten voimme tehdä kestävämpiä valintoja ruoan suhteen, nyt ja tulevaisuudessa?
Sisältö
* 4.10.2018 Nauris, nakki ja nyhtökaura: Kasvisruoka osana suomalaisen ruokakulttuurin historiaa.?Luennoitsija: Kirjailija Jukka Vornanen
* 11.10.2018 Kuka lopulta maksaa ruokamme? Kestävän ruoantuotannon osatekijät?Luennoitsija: Tietokirjailija, kuluttajaekonomisti Mari Koistinen
* 25.10.2018 Tulevaisuuden pitopöytä: Sirkkoja ja keinolihaa??Luennoitsija: Dosentti Mari Niva, Kuluttajatutkimuskeskus, HY<$DetailsLisatietojaLinkki$>
<$DetailsTakaisinHakutuloksiin$>