Haku

Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<huhtikuu 2024><<
huhtikuu 2024
matiketopelasu
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
  HAE  

Luennot ja koulutukset: LUMATIKKA/StarT-verkkotäydennyskoulutus: Projektit opetuksen polkimena (2 op)

<$DetailsPaikka$><$DetailsOsoite$><$DetailsOsallMaksuLisatiedot$><$DetailsJarjestaja$><$DetailsTapahtumanIlmoittajanEmail$>
Tapahtumaluokka:Luennot ja koulutukset
Aika:ma 31.8. - su 29.11.2020 klo 12.00-18.00
<$DetailsIlmoittautumisLinkki$>
Projektioppimisen käyttämiseen matematiikan ja luonnontieteiden opetuksessa johdatteleva kurssi on osa LUMATIKKA-koulutusten valinnaista osaa, jossa voit koota itseäsi kiinnostavan kuuden opintopisteen kokonaisuuden. Koulutus on toteutettu yhteistyössä StarT– ja LUMA Suomi -ohjelmien kanssa. Tällä kurssilla tutustut projektioppimiseen ja sen arviointiin matematiikan tai muiden luonnontieteiden opetuksen näkökulmasta sekä halutessasi laadit oman projektioppimiskokonaisuuden, josta saat vertaispalautetta. Kurssi antaa sinulle:
• tutkimuspohjaista tietoa projektioppimisesta opetuksen työtapana
• valmiuksia monialaisten oppimiskokonaisuuksien sekä teemaopintojen toteuttamiseen
• uusia materiaaleja ja käytännön työkaluja opetuksesi kehittämiseen
• ideoita projektioppimisen toteuttamiseen osana matematiikan ja luonnontieteiden opetusta
• tukea projektioppimiskokonaisuuden toteutuksessa
• tukea yhteistyöhön elinkeinoelämän kanssa.

Kurssi suoritetaan verkon välityksellä, ja se koostuu teoria- ja harjoitteluosuuksista (à 1 op). Teoriaosuus käsittelee projektioppimista yleisellä tasolla, joten se soveltuu myös muiden oppiaineiden ja monialaisten kokonaisuuksien näkökulmaan. Teoriaosuuden voi suorittaa omassa aikataulussaan, mutta harjoitteluosuus on ajastettu vertaispalautteiden ja muiden suoritusten mielekkyyden vuoksi. Teoriaosuus on suoritettavissa 6.6.2021 saakka.
Harjoitteluosuudessa suunnitellaan ja toteutetaan kokeilu omassa opetuksessa. Käytännön harjoitteluosuuteen, joka käsittelee projektioppimista erityisesti matematiikan näkökulmasta, on suoritettava viimeistään 29.11.2019. Jos toteutat projektin muissa luma-aineissa, ilmoitetaan siihen ohjattu ryhmä myöhemmin syksyn aikana. Matematiikan harjoitteluosaan voi ilmoittautua sähköpostilla info@lumatikka.luma.fi. Harjoitteluosuus etenee yhteisen joustavan tavoiteaikataulun mukaisesti.

Lisätiedot matikka: https://lumatikka.luma.fi/projektiopetus/ & info@lumatikka.luma.fi
Lisätiedot muut oppiaineet: https://start.luma.fi/ & info@start.luma.fi

LUMATIKKA on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteinen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi. Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja täysin verkon välityksellä. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton.

StarT on kansainvälinen ja yhteisöllinen toimintamalli, jossa opitaan yhdessä toteuttamalla monialaisia ja ilmiöpohjaisia projekteja. StarT on suunnattu varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.
<$DetailsLisatietojaLinkki$>
<$DetailsTakaisinHakutuloksiin$>

Pitkäkestoiset tapahtumat